Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Taloussuklaa, Fazer25g129kcal1g14g7.5g1.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g10g56kcal0.8g5.5g3.4g0g
Vispikerma Flora 20%44g96kcal1.3g2.2g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g679kcal16.6g43.6g47.6g2.6g
Valittu annoskoko120g340kcal8.3g21.8g23.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g170kcal4.2g10.9g11.9g0.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452