Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g30g117kcal0g29.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g282kcal1.2g67.4g0.4g2.8g
Valittu annoskoko120g141kcal0.6g33.7g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g71kcal0.3g16.9g0.1g0.7g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731