Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g126kcal0g0g14.2g0g
Pellavansiemenöljy28g256kcal0g0g28.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g14g11kcal0g0g1.3g0g
Viinietikka 63g13kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g812kcal0g0.6g87.8g0g
Valittu annoskoko120g406kcal0g0.3g43.9g0g
Annoskoko puolitettuna60g203kcal0g0.2g22g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233