Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]23g28kcal2.8g0.5g1.6g0g
Pesto (Pirkka)3.1g18kcal0.1g0.1g1.9g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g37g85kcal2.9g15.9g1g4.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g43kcal0.3g0.5g4.4g0g
Mozzarella, Euroshopper16g39kcal2.9g0.2g3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g437kcal18.2g36.2g24g9.6g
Valittu annoskoko120g218kcal9.1g18.1g12g4.8g
Annoskoko puolitettuna60g109kcal4.6g9.1g6g2.4g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g10g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983