Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0g1.8g0.1g0.4g
Päärynä kuorittu 25g11kcal0.1g2g0g1g
Valio Viola sinihome tuorejuusto13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.5g20kcal2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g136kcal6.8g11.2g6.4g3.6g
Valittu annoskoko120g68kcal3.4g5.6g3.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna60g34kcal1.7g2.8g1.6g0.9g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.7g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849