Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g16g10kcal2.2g0.5g9.4g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton31g50kcal2.5g1.2g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g441kcal15.2g12.8g56.6g1.6g
Valittu annoskoko120g220kcal7.6g6.4g28.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g110kcal3.8g3.2g14.2g0.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.3g23.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749