Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 8g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 20g5.8kcal0.1g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g51kcal2g7.2g0.6g3g
Valittu annoskoko120g26kcal1g3.6g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g13kcal0.5g1.8g0.2g0.8g
Arvot/100g100g21kcal0.8g3g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820