Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g46kcal0g11.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)8.3g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 33g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 21g12kcal2g0.6g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g528kcal10.8g73.2g19.6g3.6g
Valittu annoskoko120g264kcal5.4g36.6g9.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna60g132kcal2.7g18.3g4.9g0.9g
Arvot/100g100g220kcal4.5g30.5g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999