Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g75g251kcal9.8g51g1.1g4.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g13g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g756kcal28.6g103.6g25.6g10.6g
Valittu annoskoko120g378kcal14.3g51.8g12.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna60g189kcal7.2g25.9g6.4g2.7g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.2g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333