Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)11g43kcal3.3g0g3.3g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g375kcal27.2g0.4g29.6g0g
Valittu annoskoko120g188kcal13.6g0.2g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna60g94kcal6.8g0.1g7.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134