Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.8g1g14.3g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Tilli mauste1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g587kcal18g2.2g56.4g0g
Valittu annoskoko120g293kcal9g1.1g28.2g0g
Annoskoko puolitettuna60g147kcal4.5g0.6g14.1g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646