Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 31g52kcal5.2g0g3.4g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g27g18kcal0.4g3.5g0.1g0.2g
Porkkana, raaka, annos 100g16g4.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%10g11kcal0.3g0.3g1g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g196kcal12.4g11.2g10.6g1.2g
Valittu annoskoko120g98kcal6.2g5.6g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g49kcal3.1g2.8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264