Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g96kcal5.2g3g6.4g2.6g
Valittu annoskoko120g48kcal2.6g1.5g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g24kcal1.3g0.8g1.6g0.7g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532