Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)18g6kcal0.1g1.2g0.1g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)53g74kcal5.9g0.2g5.5g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g582kcal16.4g74.6g23.8g2.2g
Valittu annoskoko120g291kcal8.2g37.3g11.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g146kcal4.1g18.7g6g0.6g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566