Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g90g86kcal7.2g12.7g0.6g7.2g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g350kcal15.6g30g19g14.8g
Valittu annoskoko120g175kcal7.8g15g9.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal3.9g7.5g4.8g3.7g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678