Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,324g15kcal2.6g1g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)12g85kcal0g0g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit19g3.9kcal0.6g0.4g0g0.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g19g35kcal4.1g0.4g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g536kcal21.6g22.4g39.4g2g
Valittu annoskoko120g268kcal10.8g11.2g19.7g1g
Annoskoko puolitettuna60g134kcal5.4g5.6g9.9g0.5g
Arvot/100g100g223kcal9g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245