Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)44g70kcal8.3g0g3.9g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Curry Paste red, Aroy-D1.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 8.8g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow11g5.5kcal0g1.3g0g0g
Flora culinesse0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Fraiche 5% Valio11g10kcal0.4g0.8g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kookosmaito 8.8g18kcal0.2g0.2g1.9g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g240kcal19g8.4g13.6g1g
Valittu annoskoko120g120kcal9.5g4.2g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g60kcal4.8g2.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586