Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g26g54kcal2.7g0.5g4.9g0.8g
Sipuli, tuore5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g3.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 34g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Parsakaali, tuore, 257g12g3.6kcal0.6g0.2g0g0.2g
Kiinankaali raaka 100g12g2.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g192kcal9g14.4g10.6g4.6g
Valittu annoskoko120g96kcal4.5g7.2g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna60g48kcal2.3g3.6g2.7g1.2g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062