Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Kahvikerma hyla Valio3.9g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g55g98kcal10.4g0g6g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.8g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g227kcal21.6g3.4g13.4g1g
Valittu annoskoko120g114kcal10.8g1.7g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g57kcal5.4g0.9g3.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139