Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 55g44kcal0.9g9.2g0g1.6g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g22g37kcal0.4g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g190kcal5g22.2g7.8g5g
Valittu annoskoko120g95kcal2.5g11.1g3.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna60g47kcal1.3g5.6g2g1.3g
Arvot/100g100g79kcal2.1g9.2g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462