Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni22g77kcal2.8g15.3g0.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk55g55kcal12.6g0g0.3g0g
Paprika keltainen 20g5.9kcal0.2g1g0g0.4g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g324kcal31.6g34.6g6g1.6g
Valittu annoskoko120g162kcal15.8g17.3g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g81kcal7.9g8.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217