Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 23g7.8kcal1g0.4g0.1g0.6g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%8.4g8.4kcal1.5g0g0.3g0g
Sipuli, paistettu 5.6g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Herkkusieni 11g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)5.6g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä23g25kcal1.8g4.1g0.1g1.8g
Papu valkoinen, keitetty 23g24kcal1.9g3.2g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g355kcal13.4g22.4g22.6g9g
Valittu annoskoko120g178kcal6.7g11.2g11.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna60g89kcal3.4g5.6g5.7g2.3g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613