Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g14g84kcal3g0.9g7.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g97kcal9.7g0.6g6.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli14g10kcal1.3g0.6g0.3g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g14g30kcal3.5g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g530kcal43.6g7.4g35.2g0.2g
Valittu annoskoko121g265kcal21.8g3.7g17.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g133kcal10.9g1.9g8.8g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3.1g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104