Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g28g23kcal4.8g0g0.2g0g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g175kcal14.4g7.2g9g2g
Valittu annoskoko120g88kcal7.2g3.6g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna60g44kcal3.6g1.8g2.3g0.5g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670