Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g35g95kcal6.2g0g7.7g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.5g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g255kcal14.2g5.8g19g1.2g
Valittu annoskoko120g127kcal7.1g2.9g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g64kcal3.6g1.5g4.8g0.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390