Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu45g19kcal0.1g4.2g0g0.8g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g38g147kcal0g36.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g351kcal0.6g85.6g0g2.4g
Valittu annoskoko120g175kcal0.3g42.8g0g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal0.2g21.4g0g0.6g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970