Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g18g19kcal3.2g0.4g0.5g0g
Katkarapu 21g14kcal3g0g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku, tuore21g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g92kcal13.8g4.6g1.8g1.8g
Valittu annoskoko120g46kcal6.9g2.3g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g23kcal3.5g1.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616