Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g26g26kcal1.9g3.9g0.3g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g6.3g26kcal1.6g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g161kcal8.6g16g6.4g2.2g
Valittu annoskoko121g80kcal4.3g8g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g40kcal2.2g4g1.6g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193