Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit44g9kcal1.4g0.8g0g1.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit55g9kcal0.9g1.2g0.1g1g
Voi 10g72kcal0.1g0g8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g34kcal2.3g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g249kcal9.4g4g21.6g4.2g
Valittu annoskoko121g124kcal4.7g2g10.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna60g62kcal2.4g1g5.4g1.1g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584