Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit55g9kcal0.9g1.2g0.1g1g
Nakki, keskiarvo 13g31kcal1.5g0.2g2.7g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.3g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Aurajuusto3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g185kcal9.6g10.8g11.6g2.2g
Valittu annoskoko121g93kcal4.8g5.4g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g46kcal2.4g2.7g2.9g0.6g
Arvot/100g100g77kcal4g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140