KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 19g4.9kcal0.3g0.7g0g0.4g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Retiisi 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g9g25kcal2.6g0g1.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 23g45kcal0.6g0.2g4.4g1.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g13g13kcal2.3g0g0.4g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g13g25kcal2.1g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g246kcal17g6.2g16.2g5.4g
Valittu annoskoko121g123kcal8.5g3.1g8.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna60g62kcal4.3g1.6g4.1g1.4g
Arvot/100g100g102kcal7g2.6g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950