Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g18g3.5kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g115kcal5.6g10g5.2g2.4g
Valittu annoskoko121g58kcal2.8g5g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g29kcal1.4g2.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529