Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g1.1g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 47g38kcal0.7g7.9g0g1.4g
Lanttu 45g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.1g12kcal0.8g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g150kcal4.8g21.8g3.4g5.2g
Valittu annoskoko121g75kcal2.4g10.9g1.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g38kcal1.2g5.5g0.9g1.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951