Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 44g7.6kcal0.8g0.2g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.5g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl35g30kcal0.5g1.5g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g155kcal3.6g9.2g11.2g2g
Valittu annoskoko121g78kcal1.8g4.6g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna60g39kcal0.9g2.3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525