Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g37g35kcal0.2g8.2g0.2g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g44g57kcal9.2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g242kcal20g19.6g8.2g1g
Valittu annoskoko121g121kcal10g9.8g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g61kcal5g4.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.1g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451