Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 21g10kcal0.2g1.4g0.3g0.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)1.1g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives1.1g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Lohisäilyke11g11kcal2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g133kcal5.8g12g6.4g2.6g
Valittu annoskoko121g67kcal2.9g6g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g33kcal1.5g3g1.6g0.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g5g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718