Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 8g11kcal0.7g1.4g0.2g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 9g10kcal0.8g1.3g0g0.6g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattimurska 16g4.7kcal0.1g0.9g0g0.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6g19kcal1.5g2.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g109kcal6.8g14.6g1.6g4.4g
Valittu annoskoko121g54kcal3.4g7.3g0.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna60g27kcal1.7g3.7g0.4g1.1g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916