Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Tonnikala vedessä 23g25kcal5.3g0g0.4g0g
Sipuli kuivattu 1.2g3.2kcal0.1g0.4g0g0.4g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g3.1g7.8kcal0.4g1.5g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml23g35kcal0.5g0.6g3.5g0g
Herneet (Apetit)16g8.3kcal0.9g0.8g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g16g19kcal0.5g4g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g38g39kcal1.9g7.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g294kcal19.2g29.4g10.6g0.8g
Valittu annoskoko121g147kcal9.6g14.7g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g73kcal4.8g7.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575