Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 14g19kcal0.4g3.4g0.3g0.5g
Fenkoli, annos 100g14g4.4kcal0.2g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g95kcal2.4g14.2g2.8g2g
Valittu annoskoko121g47kcal1.2g7.1g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna60g24kcal0.6g3.6g0.7g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094