Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Makaroni, tumma 16g56kcal2.1g10.2g0.5g0.9g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g359kcal19.6g26g18.8g3.8g
Valittu annoskoko121g180kcal9.8g13g9.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna61g90kcal4.9g6.5g4.7g1g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341