Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.7g0.7g4.5g
Päärynä kuorittu 250g108kcal0.8g20g0.2g9.7g
Valio Viola sinihome tuorejuusto125g200kcal10g5g16.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g75g195kcal20.3g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1357kcal68.8g110.4g64g35.4g
Valittu annoskoko1200g679kcal34.4g55.2g32g17.7g
Annoskoko puolitettuna600g339kcal17.2g27.6g16g8.9g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849