Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g481g1178kcal48.1g38.5g86.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl120g42kcal1.2g7.2g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)325g519kcal8.8g8.8g48.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr120g337kcal9.6g11.4g28.9g1.9g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix22g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4206kcal137g139.6g332.4g4.2g
Valittu annoskoko1200g2103kcal68.5g69.8g166.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna600g1052kcal34.3g34.9g83.1g1.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523