Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 38g28kcal4.9g0.4g0.2g2.6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)300g414kcal22.5g15.9g30g0g
Ruisjauho Pirkka600g1830kcal58.2g366g12g90g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4651kcal180.6g764.8g92g185.2g
Valittu annoskoko1200g2325kcal90.3g382.4g46g92.6g
Annoskoko puolitettuna600g1163kcal45.2g191.2g23g46.3g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432