Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 333g475kcal41.6g1g34.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g403g262kcal48g16.9g1.2g0g
Soijajauho rasvainen 71g329kcal24.4g16.6g16.6g8.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 40g130kcal11.7g2.8g8.1g12.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)40g103kcal6.7g13.8g2.5g12.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g272kcal10.8g2.8g23.4g5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g363kcal0.5g0.5g40.3g0g
Oltermanni, perinteinen202g726kcal50.4g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g5392kcal390.2g124g369.4g75.8g
Valittu annoskoko1200g2696kcal195.1g62g184.7g37.9g
Annoskoko puolitettuna600g1348kcal97.6g31g92.4g19g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603