Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g466g932kcal93.2g0g60.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen350g1084kcal28g188.8g19.2g1.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 82g16kcal0.6g2.4g0.1g1.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio117g163kcal3.3g7.6g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2401g4869kcal256.4g428g224g12g
Valittu annoskoko1201g2435kcal128.2g214g112g6g
Annoskoko puolitettuna600g1217kcal64.1g107g56g3g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946