Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 233g262kcal49.3g0g7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 350g119kcal3.8g18.9g0.7g10.1g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2401g783kcal107g41.2g15.6g21.4g
Valittu annoskoko1201g392kcal53.5g20.6g7.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna600g196kcal26.8g10.3g3.9g5.4g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346