Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6662g9527kcal1332.4g0g466.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 833g1894kcal42.1g146g117.3g48.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1499g4047kcal269.8g30g314.8g0g
Sipuli (kuorittu)833g225kcal10.8g40g1.7g14.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g100g104kcal7.9g16.3g0.6g2g
Basilika, kuivattu 6.7g17kcal1g1.4g0.3g2.7g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.5g4.4g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31721kcal3331.6g480.2g1803.2g143.2g
Valittu annoskoko10000g15860kcal1665.8g240.1g901.6g71.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7930kcal832.9g120.1g450.8g35.8g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984