Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)1000g3700kcal300g0g270g0g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Kuohukerma,valio,2dl2000g6800kcal40g60g700g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2000g6000kcal82g80g600g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell3000g3300kcal690g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41002kcal2408.8g358g3278g100g
Valittu annoskoko10000g20501kcal1204.4g179g1639g50g
Annoskoko puolitettuna5000g10251kcal602.2g89.5g819.5g25g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382