Kalkkunanakkikeitto

- Kuori ja pilko sipuli.

Pilko nakit.

- Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä, ruskista nakit ja kuullota sipulit.

Kuori ja kuutioi tällä aikaa perunat.

- Siirrä paistetut sipulit ja nakit lautaselle syrjään, laita kattilaan kuutioidut perunat, vesi ja liemikuutiot.

Anna kiehua pari minuuttia, lisää keittojuurekset.

Kiehuttele kannen alla joku minuutti, niin että perunat ovat kypsiä.

- Lisää lopuksi nakit ja sipulit.

Tykkään itse aika miedoista mausteista tämän tyyppisissä ruoissa, mutta tietysti voi maun mukaan mausteita lisäillä.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g202g121kcal3g26.3g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Kalkkunanakki Atria 5%120g120kcal14.4g3.1g5.8g0g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g180g45kcal2g9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8g26kcal0.4g1.2g2.2g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2407g718kcal42g88g21.6g6.8g
Valittu annoskoko1204g359kcal21g44g10.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna602g179kcal10.5g22g5.4g1.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.7g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50912