Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g2326g7933kcal360.6g1467.9g69.8g139.6g
Tonnikala vedessä, rainbow1861g1861kcal372.2g9.3g37.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g572g2858kcal37.2g303g165.8g11.4g
Ruokakerma Valio 5%2659g1595kcal31.9g74.4g132.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1329g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 798g823kcal27.5g143.6g8.5g23.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)332g90kcal4.3g16g0.7g5.6g
Oliiviöljy 90g794kcal0g0g89.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31952kcal1669.6g4037g1009.4g359.4g
Valittu annoskoko10000g15976kcal834.8g2018.5g504.7g179.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7988kcal417.4g1009.3g252.4g89.9g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850